Citroencake
Het is eigenlijk heel makkelijk om een cake te maken. Je neemt namelijk van alle ingrediënten evenveel ( boter, suiker, bloem en eieren). En daar kan je natuurlijk weer bepaalde smaken aan toevoegen om de cake wat lekkerder te maken, ik pak hiervoor natuurlijk citroen! Dit zorgt ervoor dat de cake iets frisser wordt. Succes!
Citroencake
Ingrediënten:
200 gram zachte boter
200 gram suiker
1 citroen
200 gram bloem
4 eieren
Bereiding:
Verwarm de oven alvast voor op 175 graden en vet een cakeblik/blikjes in met wat boter.
Roer de boter samen met de suiker tot een luchtig mengsel in een mixer. Meg dan één voor één de eieren erdoor. Rasp de schil van de citroen en meng dit door het boter/suiker/ei mengsel.
Als laatste schep je voorzichtig de bloem door het mengsel. Dit cakebeslag giet je in het ingevette cake en zet je circa 1 uur in de oven. Laat de cake een klein beetje afkoelen nadat het uit de oven komt, maar je kan al heel snel aanvallen op deze heerlijke en makkelijke cake!
Citroencake
Ingrediënten:
200 gram zachte boter
200 gram suiker
1 citroen
200 gram bloem
4 eieren
Bereiding:
Verwarm de oven alvast voor op 175 graden en vet een cakeblik/blikjes in met wat boter.
Roer de boter samen met de suiker tot een luchtig mengsel in een mixer. Meg dan één voor één de eieren erdoor. Rasp de schil van de citroen en meng dit door het boter/suiker/ei mengsel.
Als laatste schep je voorzichtig de bloem door het mengsel. Dit cakebeslag giet je in het ingevette cake en zet je circa 1 uur in de oven. Laat de cake een klein beetje afkoelen nadat het uit de oven komt, maar je kan al heel snel aanvallen op deze heerlijke en makkelijke cake!
Reacties
Een reactie posten